Tyvärr, denna länk finns inte här längre

Anders

Sida   1   2   3   4   5   6   (inloggad)
Hi!
You have found a place that is not a constant flow of information, but a place where there is both entertainment and information that can be difficult to find.
Here are some inspiring videos that describe the mass psychosis that many in today's society seem to be in and the consequences of it. You should know that you are not alone if you see what is going on. There is also music and videos from Thailand trips.
Thailand Videos
Soi Cowboy, Bangkok 2010
Chatuchak veckomarknad, Bangkok 2002
På motorcykel genom Wat Chai, Pattaya 2018

Thailand & Music

The places of thrill
Walking street blues
Walking street song
Leaving Bangkok, interpreted by Phil Lynott
Leave this town
Hotel Blue Angel.. with love, you can check out any time.. but you can never leave
Inspirerande musik
Isolate Truth Fund - Samuel Eckert
1,5 million € for a virologist who presents scientific proof of the existence of a corona virus
www.samueleckert.net/isola..
"I'll Tell You What freedom is to me: NO FEAR"
Nina Simone
Nöjesfilmer
Här är några frågor du kan ställa till dig själv.
Skulle du dricka något en främling erbjöd dig på gatan för att han sa att det skulle hindra dig från att bli sjuk? Mitt svar är nej eftersom jag inte litar på en främling och även om det var någon jag litade på skulle jag vilja veta vad drycken innehöll för mirakel som hindrade detta. En annan fråga man också skulle kunna ställa är varför mänskligheten helt plötsligt behöver bli injicerad med en vätska för att överleva. För mig låter detta helt absurt.
Den enligt mig, falska Corona pandemin, som bara existerar hos massmedia, politiker och företag som gynnas av det, är ett välplanerat packet av lögner. För att lyckas genomföra en sådan plan behövs tre saker, propaganda, censur och ett visst antal av människor som blint litar på vad systemet de lever i säger åt dem, utan att ifrågasätta det.
Vi är fler än någonsin nu, tack vare detta, som ser vad som pågår men fortfarande för få. Frågan är om det är möjligt att nå fram till den grupp av människor som inte har någon aning om vad som pågått bakom kulisserna de senaste 30 åren. Hur som helst så handlar det om hur mycket man vill och orkar se av verkligheten, för det är bara du själv som kan göra jobbet som krävs för det.
Det kommer att komma nya (och kanske gamla) 'hot' som gör att ditt liv skall bli ännu mer begränsat. Vi har att göra med psykopater som vill ha fullständig makt över vad vi kan tänka och göra och det kan jag lova dig, kommer inte vara något bra för någon, förutom psykopaterna. Tyvärr verkar dom flesta människorna bara vilja sticka huvudet i sanden och hoppas det försvinner av sig själv.
En sak som är bra att tänka på är att det finns många där ute som vet vad som är fel och har svaren på det, men allt jag ser är att de arbetar för psykopaterna eftersom de förespråkar någon form av uppdelning av människor.
Om du inte vet vad en psykopat är..
"Enlightenment does not come from imagining beings of light, but by making the darkness conscious."
Carl Jung
"Thinking is difficult. That's why most people judge."
Carl Jung
Till sist vill jag rekommendera att lyssna på John Trudell, han har varit en inspiration för mig att lyssna på och är den enda jag kan rekommendera:

Sida   1   2   3   4   5   6   (inloggad)